Cine suntem

   Fiecare are propriile opinii asupra activitatii de marketing si publicitate. Despre noi putem sa va spunem ca majoritatea membrilor echipei noastre au o experienta de peste 10 ani in publicitate, unii mergand pana la 17 ani de activitate in domeniu. Nu si in intermedierile cu mass-media. In special concepem si producem materiale publicitare de mici si mari dimensiuni, asigurand intregul know-how in domeniu.

Stiind ca sunteti ocupati, asteptam din partea dumenavoastra o cerere de oferta cat se poate de specifica, dupa care noi ne ocupam de ofertare, deplasare la sediul dumneavoastra, contractare, fotografiere, conceptie si design pentru materialele ce va sunt necesare, productie, livrare si montaj, intretinere, service si garantie pentru materialele comandate si nu numai. Toate acestea folosind in principal dotarea si resursele proprii, doar in anumite situatii apeland la furnizori si colaboratori consacrati.

sediul firmei
 

 Sediul firmei str. Telegrafului 101, Timisoara

 Dintre principalii beneficiari care ne pot recomanda ne face o deosebita placere sa-i mentionam pe BITEA Construct, INCONTRO Prefabbricati, Grupul de firme IZOMETAL CONFORT, Grupul de firme COMANDOR, Aeroportul International "Traian Vuia" Timisoara, Shopping Center BEGA, KLITEHNIMA Construct, ALUBEL Expo, CEFIN Romania, Saloanele de Infrumusetare MONICA, R.A.T.T., Grupul Imobiliar TRUSTEE, Primaria NADLAC, Top Steel, Hotel CENTRAL, Opera Nationala Romana Timisoara, Restaurant SELECT, Restaurant LLOYD, TECNOLAM-RO, AEROTRAVEL Lufthansa City Center, Hotel LA RESIDENZA, INTESA SANPAOLO BANK, RECONTA Professionale, precum si multi altii pe care ii consideram de asemenea importanti pentru noi.

In paginile urmatoare gasiti detalii edificatoare cu privire la serviciile si produsele noastre, lucrari deja executate pentru  clientii nostri si cum ne puteti contacta.

 

 masina pregatita pentru a pleca la o lucrare